Gheata carbonica | Fum greu | Nunta

Suntem încântați să îți prezentăm o ofertă specială pentru serviciile noastre de gheață carbonică (fum greu), menite să aducă o notă spectaculoasă și memorabilă evenimentului tău. Gheața carbonică oferă un efect vizual impresionant, aducând o atmosferă unică și sofisticată la orice nuntă sau eveniment.

Gheața carbonică produce un efect de ceață densă și misterioasă, oferind o atmosferă de basm, mai ales în momente speciale ale evenimentului, cum ar fi dansul mirilor sau intrarea acestora. Gheața carbonică este rece și nu produce fumuri toxice. Este o opțiune mai sigură în ceea ce privește substanțele chimice, astfel că nu generează riscuri legate de inhalarea substanțelor nocive. Dioxidul de carbon produs de gheata carbonică este incolor și inodor. Astfel, nu lasă mirosuri neplăcute sau reziduuri, ceea ce poate fi important în spațiile închise.

Gheața carbonică pentru dansul mirilor este un efect foarte căutat iar rezervările trebuie făcute din timp.

Contactează-ne acum pentru o ofertă:

De ce să ne alegi?

Prețuri accesibile
Profesionalism
Experiență

În completarea serviciilor de gheață carbonică, îți oferim jocuri profesionale de artificii și propsuri pentru evenimente. Efectele speciale vor crea o atmosferă de basm pentru evenimente tale speciale

Jocuri de artificii Propsuri

De ce să alegi gheața corbonică pentru evenimentul tău special?

Există mai multe motive pentru care gheața carbonică poate fi o alegere excelentă pentru a adăuga un element special și memorabil la o nuntă sau un eveniment special. Iată câteva motive:

  • Aspect vizual impresionant: Gheața carbonică produce un efect vizual spectaculos, cu aburi denși și un efect de ceață. Acest aspect adaugă un element de magie și eleganță la atmosfera evenimentului.
  • Ambianță romantică: Efectul de aburi și lumina difuză creată de gheața carbonică poate contribui la crearea unei ambianțe romantice și misterioase, perfectă pentru o nuntă.
  • Sesiuni foto unice: Gheața carbonică oferă oportunități excelente pentru sesiuni foto de neuitat. Pozele realizate în prezența gheții carbonice vor captura momente magice și romantice.
  • Decor spectaculos: Gheața carbonică poate fi folosită pentru a crea decorațiuni spectaculoase, cum ar fi sculpturi de gheață personalizate sau instalații artistice. Aceste elemente vor adăuga unicitate evenimentului.
  • Dance Floor inedit: Adăugarea gheții carbonice sub picioarele dansatorilor poate transforma zona de dans într-un spectacol de lumină și mișcare, oferind o experiență de neuitat.
  • Băuturi și cocktailuri speciale: Gheața carbonică poate fi integrată în servirea băuturilor și cocktailurilor, oferind invitaților o experiență de consum inedită și răcoritoare.
  • Menținerea răcorii la băuturi: Datorită capacitații sale de a menține temperaturi foarte scăzute, gheața carbonică poate fi utilizată pentru a menține băuturile la temperaturi optime, fără a le dilua.
  • Tematică și personalizare: Gheața carbonică poate fi adaptată tematicii evenimentului și poate fi personalizată pentru a se potrivi cu paleta de culori sau designul general al nunții.
  • Entertainment și uimire: Folosirea gheții carbonice poate fi o modalitate excelentă de a oferi un element surpriză și de a uimi invitații. Aceasta adaugă o notă de entertainment la eveniment.
  • Eco-friendly: Gheața carbonică se transformă în dioxid de carbon și se dizolvă în mod natural în atmosferă, ceea ce o face o opțiune mai eco-friendly în comparație cu alte metode de producere a ceții sau fumului.

Galerie Media

Testimoniale

Avantaje

Transport gratuitPentru comenzi peste 5000 lei
Produse în stocStocuri actualizate zilnic
Servicii pirotehniceEchipă specializată cu peste 15 ani de experiență
Suport specializatConsultanță și asistență
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat în lista de comparat